Кошик
1691 відгук
+38098-162-95-45
+38067-384-64-90
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Товари для кав'ярні та фаст-фуду

Сироп коктейльний Maribell "Тірамісу" 1л ПЕТ

Сироп коктейльний Maribell "Тірамісу" 1л ПЕТ
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 04204

76 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

Сироп коктейльний Maribell "Тірамісу" 1л ПЕТ
76 грн.
Немає в наявностіСироп коктейльний Maribell "Тірамісу" 1л ПЕТ
+38098-162-95-45
Багатоканальний
  • +38067-384-64-90 Багатоканальний
+38098-162-95-45
Багатоканальний
  • +38067-384-64-90 Багатоканальний
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Сироп Тірамісу ТМ Maribell 1 L

Барні сиропи TM "Maribell" чудові для використання в різних видах коктейлів (алкогольні, безалкогольні, молочні та ін). Чудово підходять до десертів і кавових напоїв. Сироп TM "Maribell"- це можливість створювати власні неповторні смачні сенсації!

Рекомендуються сиропи для приготування коктейлів та шейків, використовуються для надання вираженого аромату і смаку фруктовим салатам.

Фруктовий сироп активно застосовується в кулінарії різних країн світу. Його використовують в якості начинки для безлічі десертів – здобної випічки і морозива. Фруктовим сиропом обмазують також птицю і м'ясо перед їх засмажкою, що надає їм хрустку скоринку, золотистий колір і приємний карамельний смак. Також без сиропу на фруктах не обходиться чимало коктейлів.

Фруктовими сиропами все частіше додають в холодні закуски. Так фруктові салати можна заправити, наприклад, фруктово-м'ятним сиропом.

Сиропи – це повністю готовий продукт приємного кольору і смаку, застосовуваний для вираження смаку, кольору й аромату, при приготуванні алкогольних і безалкогольних коктейлів, кави, морозива.

Способи застосування:

• для приготування коктейлів

• для ароматної кави

• для газованої води з коханим сиропом

• для молочних напоїв та шейків

• для просочення коржів і приготування кремів

• для випічки

 

Сироп – це відмінний подарунок жінці, яка любить радувати випічкою гостей.

 

Кавово-мигдальний коктейль

Інгредієнти:

· міцна кава – 1 стакан

· молоко – 2 ст. ложки

· мигдальний лікер – 1 ст. ложка

· збиті вершки – 1 с. ложка

· цукор – 1 ч. ложка

· мигдальні пелюстки – 5 г

В теплу каву додаємо молоко, мигдальний лікер і цукор, перемішуємо. Прикрашаємо коктейль збитими вершками і мигдалевими пелюстками.

Коктейль «Італійці в Індії»


Інгредієнти: 20 мл. сиропу «Тірамісу»

30 мл темного рому

50 мл. грушевого соку

лід
Приготування: Помістити інгредієнти в шейкер. Шейк всіх інгредієнтів з льодом. Перелити в келих, наповнений льодом.

 

Коктейль алкогольний

  • Сироп Тірамісу - 20 мл
  • Сироп Кавовий - 10 мл
  • Горілка - 40 мл
  • Збовтати в шейкері та вилити в келих для мартіні. Прикрасити збитими вершками та шоколадною пудрою.

 

Безалкогольний Коктейль

  • Сироп Тірамісу - 30 мл
  • Гаряче молоко з пінкою - 60 мл
  • Еспресо - 30 мл
  • Влити всі інгредієнти в склянку для латте і перемішати. Прикрасити шоколадною пудрою.

 

Тірамісу-експрес

· 30 мл сироп «Тірамісу»

· 40 мл молоко

· 40 мл вершки

· 1 еспресо

· 4 кавові зернини

Метод: змішати в блендері до однорідної маси.

Прикраса: збиті вершки і какао-порошок.

 

Інді

· 20 мл сироп «Тірамісу»

· 50 мл грушевий сік

· 30 мл темний ром

Метод: змішати в шейкері з льодом і перелити в келих

 

Коктейль «Оріджінал тірамісу»
Інгредієнти:

20 мл. сиропу «Тірамісу»,

30 мл еспрессо,

20 мл. вершків,

20 мл. молока,

1 яєчний жовток,

какао.
Приготування: Збити в блендері сироп, вершки, молоко і яєчний жовток, залити в келих маргарита, додати еспресо і зверху посипати какао.

Класичний кави з сиропом

Інгредієнти:

· натуральна кава мелений – 1 ст. л.

· молоко – 100 мл

· лід – 2 кубики

· сироп – 20 мл

Щоб приготувати цю каву необхідно використовувати шейкер. Після цього заварити натуральну каву в турці. Покласти лід в шейкер, додати готову каву, молоко і сироп. Збити всю цю суміш і вилити з келих.

 

Каву з гарячим молоком

Інгредієнти:

· еспресо 50 мл

· гаряче молоко – 150 мл

· сироп – 10 мл

Для початку потрібно заварити міцний еспрессо. Після цього нагріти молоко і збити до отримання піни. Спочатку потрібно налити в прозорий стакан сироп, а потім налити трохи гарячого молока. Потім збити ще гарячого молока і викласти піну на попередній шар. Каву треба налити зверху акуратно тонкою цівкою, щоб він опинився між молоком і молочною піною.

Характеристики
Основні
Об`єм1000 мл
Виробник  Maribell
УпаковкаПластикова пляшка
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
СмакТірамісу
Інформація для замовлення
  • Ціна: 76 грн.
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
PETROVKA HoReCa
+38098-162-95-45
Багатоканальний
+38067-384-64-90
Багатоканальний
УкраїнаКиїввул. Вербова 59
098-162-95-45067-353-30-01
  • ел.пошта info.petrovka.horeca@gmail.com
Мапа