Ввійти | Реєстрація
Авторизуйтесь для отримання розширених можливостей
Зима – час тепла, затишку та ароматних спецій. Ідеальним напоєм, який здатний створити казкову атмосферу навіть у найхолодніший день, є глінтвейн. Гарячий, пряний, із нотками фруктів та спецій, він давно став символом зимових свят.
У цій статті ви дізнаєтесь, як варити глінтвейн: ми зібрали 5 рецептів глінтвейну, які легко вразять гостей вашого закладу або подарують насолоду вдома. Звісно, якщо ви хочете дізнатися, як варити глінтвейн.
Класика, яка завжди в тренді. Цей рецепт в домашніх умовах підкорює своєю простотою та балансом смаку.
200 мл червоного сухого вина для глінтвейну
Суміш приправ для глінтвейну (кориця, бадьян, гвоздика)
1 ст. л. цукру
Апельсин для декору
Спосіб приготування:
На повільному вогні підігрійте вино з цукром і сумішшю до глінтвейну. Не допускайте кипіння, щоб зберегти смак. Перед подачею глінтвейну вдома процідіть та прикрасьте скибкою апельсина.
Для тих, хто обожнює насичені та незвичайні смаки і хочу приготувати глінвейн дома. Шоколад додає ніжності, а перець чилі – пікантності.
150 мл червоного сухого вина
70 мл гарячого шоколаду з перцем чилі
5 г меду
Суміш прянощів для глінтвейну (кориця, бадьян, гвоздика)
Спосіб приготування:
Для приготування глінтвейну у каструлі або у пітчері змішайте всі інгредієнти. Підігрівайте, поки мед повністю не розчиниться. Як робити глінтвейн з естетичною подачею? Працюєте з прянощами як з декором.
Ідеальний для тих, хто шукає легкий варіант, як готувати глінтвейн із білим вином. Має ніжний аромат яблучного пирога та зимових спецій.
150 мл білого сухого вина
20 мл сиропу “Зимові спеції”
15 мл сиропу “Яблучний пиріг”
Паличка кориці та сушені яблука для декору
Спосіб приготування:
Як зробити глінтвейн: розігрійте вино з сиропами, не доводячи до кипіння. Додайте паличку кориці, дайте трохи настоятися й подавайте з декором із сушених яблук.
Енергійний і несподіваний мікс вина та кави – для поціновувачів яскравих смакових експериментів і тих, хто хоче дізнатись, як приготувати глінтвейн із цікавими додатками.
200 мл червоного сухого вина
30 мл еспресо
15 г апельсинового пюре
Суміш прянощів для глінтвейну (кориця, бадьян, гвоздика)
Спосіб приготування:
У каструлі або у пітчері з'єднайте вино, пюре та спеції для глінтвейну. Підійгріте, але не доводьте до кипіння. Влийте свіжозварене еспресо, перемішайте та подавайте гарячим.
Для тих, хто хоче насолодитися атмосферою глінтвейну без краплі алкоголю. Легкий, ароматний і підходить для всієї родини.
200 мл виноградного соку
100 мл апельсинового соку
15 мл сиропу "Імбирний пряний"
Суміш прянощів для глінтвейну (кориця, бадьян, гвоздика)
Спосіб приготування:
Змішайте разом виноградний і апельсиновий соки з прянощами та сиропом. Розігрівайте на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Дайте напою настоятися 5 хвилин та подавайте гарячим.
Ось і все – тепер ви знаєте, як приготувати глінтвейн: перед вами п’ять смачних рецептів, які зроблять зиму ще теплішою! Експериментуйте ще більше та створюйте авторські рецепти з нашим різноманіттям сиропів для напоїв. І звичайно не забувайте про надійні паперові стаканчики, які дозволять комфортно пити ваші напої навіть на вулиці.
Не знайдено дописів
Написати відгук© 2013 - 2024 PETROVKA HoReCa.