Минулі і сучасні герої, об’єднані спільною метою: українські МОГУТНІ

31/07/2024

МОГУТНІ – це українські велетні, герої минулого і сучасності, які черпають свою силу з рідної землі та історичної пам'яті предків. 

Впродовж всієї нашої історії українські Могутні докладали всі свої зусилля, щоб наша держава була незалежною та залишалась вірною цінностям свободи.

Новою лінійкою стаканів ми прагнемо віддати шану непереможним українським героям, які тримають на своїх плечах цілий світ. 

Ліси Полісся (110мл)

Відважний Могутень з непохитною волею, який живиться енергією особливого лісового регіону України. Полісся — це унікальний регіон на півночі України, який відомий великою кількістю лісів, багатим рослинним та тваринним світом. Могутень і його вовк втілюють мудрість природи, внутрішню відвагу та життєву енергію.

Широкий Дніпро (180мл)


Щирий захисник правди і миру, який здобуває свою непереможну силу з потужного Дніпра. Ця бурхлива ріка невгамовна і нескінченна, вона природжена зустрічати перешкоди та прориватися через них без вагань. Могутень та Дніпро символізують силу та енергію, яка вчить не тільки бути міцними, але і гнучкими на шляху до мети. Біля Могутня ми бачимо пса — це не просто бойові товариші, а й незламні душі, які демонструють найчистіші вольові якості та віру в перемогу. Їхня історія наповнює серця надією на щасливе завтра, де мир підкріплюватиме вірний союз кожного воїна та його найщирішого друга.

Кримські скелі (250мл)


Швидкий і вільний, мов його союзник яструб, герой Могутень черпає свою енергію з непохитних кримських скель. Цей унікальний символ України невтомно нагадує про велич та нескінченну мудрість нашої землі. Вони разом уособлюють перетворення та переродження та є символами української свободи.

Карпатські гори (400мл)


Величний символ мужності та героїзму, цей Могутень бере свою міць з безмежних хребтів Карпатських гір. Карпати, з їхніми неприступними вершинами та таємничими лісами, є джерелом незламної сили та натхнення. Могутень з його конем втілюють спокій та рішучість, випромінюючи енергію нескореного українського народу. Завдяки своїй непохитній вірі у справедливість, сучасний український воїн стає прикладом гідності для всього світу.

Сумські поля (500мл)


Відважний та відданий Могутень, який безстрашно зустрічає всі виклики. Його місце сили – сумські поля, які вражать своїми неповторними краєвидами та родючою землею. Сумські поля у своєму нескінченному розмаїтті відтінків, символізують плодючість і щедрість нашого краю. Могутень - самодостатній, сильний і вольовий. Він уособлює витривалість та силу духу, яка здатна перемогти всі перешкоди.

Замовляйте оптом і вроздріб паперові стакани MOGUTNI вже зараз в PETROVKA HoReCa. Ми надсилаємо посилки кур'єром та поштою. Також, можливий самовивіз з наших шоу-румів у Києві, Одесі та Рівному. Слава Україні!

Відгуки

Не знайдено дописів

Написати відгук