Як смакує кава з різних країн світу: нові моносорти HARISS ON

19/06/2024

Як країна походження кави впливає на її смак? Кардинально! Адже різні умови вирощування та традиції обробки призводять до унікальних смакових профілів, притаманних тільки певному регіону. 

Щоб ви та ваші гості змогли відправитись у справжню гастрономічну подорож світом кави, ми презентуємо нові лінійки моносортів HARISS ON, які прибули до нас з Кенії, Колумбії, Руанди та Ефіопії.

Всі новинки кави на 100% складаються з преміального сегменту виду Арабіка, а тому ідеально підходять для приготування високоякісного смачного еспресо. 

Кенія

Кава з Кенії відома яскравою кислинкою і неперевершеним балансом смаку. Вирощена на високогірних плантаціях, кенійська арабіка повільно дозріває, набираючись насичених ароматів. Це дає їй багатий і збалансований букет з нотами лохини та ожини. 

Колумбія

Каві з цього регіону притаманне щільне та гладке тіло з нотами темних ягід, винограду, апельсину та шоколаду. Завдяки особливому екваторіальному клімату колумбійська кава має глибокий аромат, який дарує почуття абсолютного задоволення. 

Руанда

Кава з Руанди має округле приємне тіло, а її смак поєднує у собі ніжні нотки жовтої малини, ароматної карамелі, стиглого персика та гірчинку шоколаду. Таке розмаїття смакових відтінків роблять її ідеальною для тих, хто шукає щось нове та незвичайне.

Ефіопія

Ефіопська кава вважається однією з найстаріших у світі. Вона має м’яке тіло та складний і витончений смаковий профіль, який складається з відтінків свіжих абрикосів, цитрусових та виражених квіткових ноток.

Для розкриття повного потенціалу наших новинок найкраще підійде заварювання кави HARISSON за допомогою професійної кавомашини. Крім того, смак кавового зерна також добре розкриють й інші методи – заварювання у чашці, турці та гейзерній кавоварці.

Новинки кави Харісc Он добре поєднуються з молочними напоями, алкогольними коктейлями, освіжаючими напоями, нектарами та соками, а тому дають змогу створити вражаючий смаковий досвід для ваших гостей.

Відкривайте для себе унікальні горизонти смаків із новими моносортами HARISS ON вже зараз!

P.S. Запрошуємо на кавові дегустації до нашого київського шоуруму - м. Київ, Вербова, 59 з понеділка по п'ятницю (9:30-17:00). 

Відгуки

Не знайдено дописів

Написати відгук