Технологія виробництва одноразових паперових стаканів і цукру в стіках

26/09/2022

Примітною рисою нашого часу є одноразовий посуд. Він набагато зручніший і функціональніший за звичайний: його не потрібно мити, його не можна ненароком розбити, він легкий, і його можна без проблем прихопити з собою в дорогу, похід або на пікнік. Ми дбаємо про те, щоб одноразовий посуд був не тільки легким, зручним і практичним. Ми займаємося виготовленням паперового посуду, який до всього іншого, ще й екологічний. До того ж тримаючи в руці паперовий стаканчик, ви не ризикуєте обпектися, як у випадку зі звичайним скляним, порцеляновим або пластмасовим посудом.

Що найприємніше, на паперовий стаканчик можна з легкістю нанести будь-який малюнок, навіть назву вашої компанії або лого, що зробить ваші стаканчики по-справжньому вашими! Індивідуальними та неповторними!

Те саме стосується і порційного цукру в стіках. Це навіть цікавіше. Багато відвідувачів барів, ресторанів і кафе особливо цінують стіки цукру з логотипом закладу: адже їх можна забрати з собою на пам'ять.

Так, ми всі стикаємося з такими дрібницями, як одноразовий посуд, паперові стакани для кави та чаю, дерев'яні та пластикові мішалки, стіки цукру, але мало хто з нас хоч коли-небудь замислювався, звідки це все береться. А ще цікавіше, як це все виробляється?

У цій статті ми хочемо трошки відкрити завісу і розповісти вам коротко, як це все відбувається, а найдопитливіші навіть зможуть подивитися відео і розгледіти все детально.

Існують різні машини для виробництва паперових стаканчиків різного ступеня складності та різного рівня автоматизації. Проте всі вони відносно прості у використанні і не вимагають спеціальної освіти або кваліфікації. Один верстат може виготовляти стаканчики різних розмірів, залежно від налаштувань.

Що стосується ламінування, то існує одностороннє і двостороннє ламінування. Перше використовується в посуді для холодних напоїв і продуктів, а друге для гарячих. Нижче представлено відео, яке дуже детально ілюструє процес виготовлення одноразових паперових стаканів.

Пакування цукру в стіки - процес також майже повністю автоматизований. У цьому процесі використовуються спеціальні верстати для сипучих матеріалів. Їх, до речі, також застосовують під час пакування солі, перцю, спецій. Сучасне виробництво дає змогу не просто розфасовувати цукор в індивідуальні паковання, а ще й робити ці стіки по-справжньому індивідуальними, різнокольоровими, наносити на них написи, малюнки, логотипи та тексти.

Одноразовий посуд, зокрема паперові стаканчики, порційний цукор у стіках - це дрібниці, які спрощують нам життя і роблять його трішки яскравішим!

Відгуки

Не знайдено дописів

Написати відгук