Для приготування різних страв необхідними інгредієнтами виступають цукор, сіль, спеції. Без них їжа не буде мати необхідні смакові якості.
Дещо про сіль і цукор
Сіль відноситься до природних копалин і видобувається в шахтах різними способами. До споживача вона потрапляє вже після всіх етапів очищення. На сьогоднішній день великою популярністю користується фасована сіль.
Цукор також відноситься до важливих харчових продуктів. Він є вуглеводом, що забезпечує організм цінними поживними речовинами, наповнюючи його енергією. Може бути тростинним або буряковим.
Пряні спеції
Спеціями вважаються різні частини рослин, які мають специфічний смак або аромат. Їх в невеликих кількостях додають в їжу для поліпшення смакових якостей, а також щоб запобігти передчасному псуванню продуктів. Спеції покращують процеси травлення, вони здатні змінити смак звичних страв до невпізнанності.
Для більш зручного застосування цукор, сіль, спеції фасують в стіки, купити які можна гуртом і вроздріб в інтернет-магазині PETROVKA HoReCa за вигідними цінами. Така індивідуальна упаковка дозволяє додавати в їжу тільки необхідну кількість конкретного інгредієнта, адже порція на людину в стіках строго виміряна, вміст ніколи не висипається, не збивається в грудку. Численні заклади наносять на стіки свій логотип. Це підвищує статус і підкреслює індивідуальність кафе чи ресторану.