Осінні тренди у PETROVKA HoReCa: що купували найчастіше?

01/12/2023

Осінні тренди у PETROVKA HoReCa: що купували найчастіше?

Осінь вже підходить до кінця, тому ми підготували рейтинг 5 продуктів, які стали справжнім хітом цього сезону!

№5 Молоко Alpro https://petrovka-horeca.com.ua...

Смачне, корисне, зі своєю унікальною гамою смаків. Рослинне молоко Alpro додає неповторний смак кожному напою. І все це за дуже приємною ціною – від 107 грн/уп.

№4 Сиропи PETROVKA HoReCa https://petrovka-horeca.com.ua...

Сиропи допомагають подарувати вашим гостям незабутні враження, додаючи особливий смак напоям. Понад 90 різних смаків у нашому асортименті дають можливість експериментувати, а ціна від 95 грн/шт робить їх доступними для кожного.

№3 Стакани крафт https://petrovka-horeca.com.ua...

Наші крафтові стакани не лише надійні та зручні, але й стильні! Широка лінійка розмірів для будь-якого напою та ціна від 0,98 грн/шт робить їх вигідним і практичним вибором.

№2 Чай Hello Tea https://petrovka-horeca.com.ua...

У осінньому рейтингу неможливо обійтись без чаю Hello Tea. Адже осінь – це час, коли кав’ярні стають місцем тепла та затишку, а чай Hello Tea – важлива частина цього ритуалу. Насичений смак та аромат всього від 69 грн/уп – це ідеальний спосіб зігрітися в холодну погоду.

№1 Серветки барні https://petrovka-horeca.com.ua...

Чистота – необхідність будь-якого закладу, саме тому на першому місці найпопулярніших товарів – серветки барні. 59 грн/уп і ваша кав’ярня забезпечена порядком. Адже клієнти мають насолоджуватись не лише смачними напоями, але і атмосферою бездоганної чистоти.

Дякуємо за те, що обираєте PETROVKA HoReCa. Ми впевнені, що наші продукти продовжать бути невід'ємною частиною вашого бізнесу та сприятимуть його успішному розвитку. PETROVKA HoReCa – ваш надійний постачальник!


Відгуки

Класс, дуже круто, дякую!
Ви найкращі, давно з вами працюю, бажаю вам успіхів!

Написати відгук