СТАКАНЧИКИ ЗАМОВЛЯЙ – ЛЮДЯМ ДОПОМАГАЙ

11/04/2024

У сучасних умовах важливо, щоб кожен відповідальний український бізнес не залишався осторонь спільної боротьби. PETROVKA HoReCa системно відраховує частину свого прибутку на благодійність, спрямовану на допомогу постраждалим від російського вторгнення.

Ми віримо, що у єдності наша сила! Тому ми започатковуємо власну благодійну ініціативу «СТАКАНЧИКИ ЗАМОВЛЯЙ – ЛЮДЯМ ДОПОМАГАЙ», щоб кожен міг стати частиною важливої справи. Вибираючи будь-які двошарові стаканчики з нашого асортименту, ви долучаєтесь до гуманітарної допомоги постраждалим.

Щомісяця ми перераховуємо частку доходів від продажу двошарових стаканів до благодійного фонду «Бути Вільним» для відновленням домівок мешканців села Мощун, київської області – місця, що стало символом незламності та мужності українського народу під час найтяжчих боїв у лютому-березні 2022 року.

Запрошуємо вас придбати необхідні товари для свого бізнесу та стати частиною важливої благодійної ініціативи з відновлення України. Ваша підтримка має велике значення! 

Слава Україні!

Відгуки

Шануємо

Написати відгук