Чай Пуер витриманий 30 років ШУ "Гурман" з рисом (уп/5шт)

7000 
5 шт. (14.00 ₴ за шт.)
В наявності
PETROVKA HoReCa
Доставка
Способи оплати

Чай Пуер витриманий 30 років ШУ «Гурман» з рисом 

  • Витриманий 30 років
  • Упаковка: 5 шт.
  • Розмір чайного листа: крупнолистовий
  • Рис, який додається в чай, надає м'якість
  • Чай втамовує спрагу і голод

 

Чай Пуер - пост ферментований чай, один з найдорожчих сортів чаю у світі.

Багато людей п'ють його тому, що він корисний для здоров'я, інші вибирають його через незвичайний смак, а комусь стає просто цікаво спробувати, що це за чай такий.

Пуер – єдиний чай, який стає кращим з часом зберігання.

Відрізняється специфічною технологією виробництва: зібране листя, оброблене до рівня чаю, піддається процедурі природного або прискореного старіння.

Етапи виготовлення:

  • збір чайного листя
  • сушка на сонці або просмаження в котлі або пропарювання (мета: зупинити процес ферментації)
  • скручування (мета: виділити якомога більше соку з листя)
  • сушка на сонці або в печі 

Батьківщиною вважають вологі тропічні ліси в передгір'ях Тибету (нинішні території південних китайських провінцій Юньнань та Сичуань, північні провінції М'янми, Лаосу та В'єтнаму).

Назву напій отримав за старих часів від невеликого повітового містечка Пуер, знаменитого своїм чайним ринком.

Якщо ви ще не обрали найкращий Пуер і роздумуєте, пити або не пити, погляньте, якими властивостями володіє цей напій молодості і краси!

Отже, завдяки багатому хімічному складу Пуер:

  • знімає втому, бадьорить
  • прояснює свідомість, стимулює розумову діяльність
  • знижує кров'яний тиск
  • благотворно впливає на роботу серця
  • сприяє зниженню рівня холестерину в крові
  • покращує травлення
  • прискорює обмін речовин, сприяє схудненню
  • заспокоює нерви, розслаблює
  • допомагає очистити організм від шлаків і токсинів
  • нейтралізує дію алкоголю та інших отруйних речовин

Смак - легкий, свіжий, терпкий, солодкуватий.

Головною відмінною рисою пуерів є стадія ферментації, яка може займати різний час. Беруть участь у ній мікроорганізми помітно змінюють хімічний склад і смакові якості чаю.

Приготування чаю:

  • Для заварювання в середньому беруть 150-200 мл води 
  • Заварювання (в чайнику або гайвані) відбувається цілком традиційно — заливається гарячою водою з температурою, близькою до кипіння.
  • З часу настоювання також можливі варіанти. Часто рекомендують залити першу заварку чаю буквально на кілька секунд, потім відразу ж зливати настій, а при повторному використаннізбільшувати експозицію на 1-2 секунди кожен раз. В такому режимі Пуер може витримати, в залежності від віку і якості, від 5 до 10 заварок.
  • Зустрічаються любителі заварювання чаю з великою експозицією — до декількох хвилин. У такому разі повторне заварювання можливо не більше 1-2 разів, а отриманий настій має більш виражений смак.

Вживати прийнято маленькими порціями, щоб оцінити не тільки смак, але і післясмак.

Чай Пуер замовте в магазині PETROVKA HoReCa, гуртом та вроздріб з доставкою по Києву та Україні. Оформити замовлення онлайн або по телефону: 067-384-64-90

Магазин та адреса
Графік роботи
Телефон
Доступність
Київ
PETROVKA HoReCa Kyiv
м. Київ, ст. м. Почайна, вул. Вербова, 59
Пн. - Пт.: 08:00-19:00
+38 098 162 95 45
В наявності
Рівне
PETROVKA HoReCa Rivne
м. Рівне, вул. Київська, 101-А
Пн. - Пт.: 09:00-18:00
+38 099 436 63 33
За замовленням
Одеса
PETROVKA HoReCa Odesa
м. Одеса, вул. М.Грушевського, 15-А
Пн. - Пт.: 09:00-18:00
+38 095 833 77 27
За замовленням

Відгуків не знайдено

Вас може зацікавити
  • Більше товарів для вибору
  • Хіти продаж
  • Переглянуті товари