Кориця мелена сорт преміум 100 г
Пряність являє собою висушену внутрішню кору вічнозеленого коричного дерева, яке культивується в Південно-Східній Азії.
Корицю використовують для заправки солодких страв: фруктових супів, компотів, киселів, желе, кремів, виробів з тіста, сиру, пудингів, молочних напоїв. Це необхідна добавка до солодких страв з рису, печених яблук, гарячого провину і пуншу.
У невеликій кількості вживається для ароматизації гуляшу, баранини, домашньої птиці, вареної риби та шинки. Корицю можна додавати в плов. Класично приготовані фаршировані баклажани або грецьке рагу з ягняти просто немислимі без кориці.
Мелену корицю слід додавати за 7-10 хвилин до готовності гарячого блюда, так як при тривалій тепловій обробці кориця додасть їжі неприємну гірчинку. Або ж корицю додають безпосередньо перед подачею на стіл — у фруктові салати, сирні маси і т. д.
Відгуків не знайдено