У листопаді 2020 року торгова компанія PETROVKA HoReCa і виробник харчових продуктів MARIBELL випустили спільну лінійку сиропів.
Сиропи MARIBELL-PETROVKA HoReCa об'єднали в собі якість і репутацію MARIBELL, а також новий дизайн етикеток від PETROVKA HoReCa.
Вишенькою на торті стали 6 нових ексклюзивних смаків:
- груша-дорблю
- шоколад з сіллю
- шоколад-апельсин
- апероль
- байкал
- шеріданс
Всього в лінійці MARIBELL-PETROVKA HoReCa 105 смаків, включаючи:
- класичні: ваніль, вишня, лісовий горіх, бейліс і т. д.
- «з родзинкою»: груша-дорблю, пряна гарбуз, бузина, попкорн і інші.
Досвідчені бариста радять орієнтуватися на міцність та вид напою, обираючи сироп. Ось кілька загальних рекомендацій:
- ідеальне рішення для міцної кави - карамельний або ванільний сироп. Крім того, смак ванілі знижує кислотність і зменшує гіркуватість. А карамель чудово поєднується з молоком та вершками, тому такий сироп часто додають у латте чи капучино.
- мигдаль чи шоколад допоможуть зменшити гіркоту кави. Це чудовий вибір для еспресо.
- а для неміцної кави – американо, латте, капучино – підійдуть фруктовий, ягідний чи карамельний сиропи.
При розробці нових етикеток сиропів враховувалися актуальні напрямки в дизайні:
- яскраві і контрастні кольори
- двомірні зображення
- різнокольорові скотч-стрічки