Ввійти | Реєстрація
Авторизуйтесь для отримання розширених можливостей
+380(67)384-64-90
Шоу-рум: 9:00-18:00 (пн-пт)
Кол-центр: 08:00-19:00
+380(50)381-97-27
Шоу-рум: 9:00-18:00 (пн-пт)
Кол-центр: 08:00-19:00
Кава сьогодні — це більше, ніж напій; це динамічна культура, що постійно еволюціонує. У своїй статті ми зібрати 5 ключових трендів розвитку кавʼярень і закладів to go, які впливатимуть на кавову індустрію у 2024 році.
1. Споживання кави виходить за рамки напою.
Сучасний тренд кавового ринку демонструє зростання інтересу до кави, який виходить за межі звичайного споживання. Кава стає не тільки самостійним напоєм, але і доповненням до інших продуктів, як наприклад кавовий торт або кавове морозиво.
2. Кав'ярні як соціальний простір.
Нині кав’ярні оснащені безкоштовним Wi-Fi, зручними сидіннями, розетками для заряджання гаджетів і навіть іграми чи книжками для розваги. Це робить їх не просто місцем продажу кави, але й центром соціальних зустрічей, роботи та відпочинку.
3. Різноманіття асортименту у закладах.
Гості закладів стають більш обізнаними та допитливими. Вони шукають не лише якісні напої, але й унікальний досвід та нові враження, що вимагає від закладів постійного оновлення меню та оригінальних новинок.
4. Важливість свідомого споживання.
Екологічна відповідальність стає важливою для споживачів, що впливає на пошук закладів, які поділяють їхні цінності. Тому кав'ярні впроваджують практики спрямовані на покращення свідомого споживання.
5. Нові методи ферментації.
У виробництві кави триває дослідження унікальних підходів до ферментації. Ці інноваційні методи дозволяють створити незвичайні смакові профілі, які відрізняються від традиційно обробленої кави та розширюють смакові горизонти для кавоманів.
Ще більше корисної інформації шукайте у нашому дослідженні кавових тенденцій в Telegram:
Не знайдено дописів
Написати відгук© 2013 - 2025 PETROVKA HoReCa.