Чай Матча рожевий 50 г
Рожевий матча - це класичний представник порошкових напоїв і добавок, приготованих за технологією матча - протертих на кам'яних жорнах до стану пудри плодів, квітів, листя та ягід. Він виготовляється із висушених пелюсток Червоної троянди у Китаї. Матча має приємний насичений смак, що нагадує суміш полуниці, кавуна та ківі, а також характерний квітковий аромат. Ви можете купити чай Матча рожевий 50 г або вибрати інші види матча.
Рожева матча багата на корисні нутрієнти і приносить почуття насичення. Також напій багатий вітаміном С і має противірусні властивості. Рожевий матча містить клітковину, завдяки чому може нормалізувати процеси травлення. Напій не містить кофеїн і не має виражену тонізуючу або розслаблюючу дію, тому пити його можна в будь-який час доби.
Рожевий матча є ідеальним для приготування яскравого рожевого матча-лате. Не рекомендується заварювати рожевий матча водою, як інші види матча, тому що в такому випадку втрачається насиченість смаку і аромату порошкового чаю. Вся справа в різниці молекулярної структури: м'якоть фрукта та лист або квітка по-різному розчиняються у воді.
На нашому сайті можна купити чай Матча рожевий 50 г оптом та в роздріб. Крім порошкового чаю рекомендуємо придбати у нас молоко. Фруктовий смак рожевого матча найкраще поєднується з нежирним молоком – кокосовим, будь-яким горіховим, вівсяним чи коров'ячим з низьким % жирності. Рослинне молоко також представлене у нашому асортименті. Купити недорого чай Матча рожевий 50 г у Києві та по Україні можна з доставкою на поштове відділення або кур'єром за адресою. Також можливий самовивіз з наших магазинів у Києві, Одесі та Рівному.
Рецепт рожевого матча-лате:
На приготування матча-лате з рожевим матча ви витратите не більше 5 хвилин та 4 інгредієнтів:
- 4 г рожевого матча - чайна ложка з гіркою,
- молоко – 100 мл,
- вода – 50 мл,
- цукор чи його замінник – 1 ст. ложка цукру, меду чи будь-якого солодкого натурального сиропу.
Приготування:
- Воду закип'ятіть і дайте охолонути 5-7 хвилин.
- Додайте до неї матча та змішайте за допомогою віночка до повного розчинення.
- У високий стакан налийте підігріте або кип'ячене молоко, до нього додайте підсолоджувач і збивайте віночком, поки підсолоджувач не розчиниться, а на поверхні не з'явиться шапка піни.
- У молоко влийте матча, трохи змішайте вінчиком.
Готово!
Зверніть увагу, що для приготування необхідно мати електричний вінчик (капучинатор). Він збиває дуже швидко та інтенсивно, допомагає отримати правильну консистенцію молока та чаю, а значить і правильний смак напою.
Відгуків не знайдено