Чай Матча рожевий 100 г
Рожевий матча - це класичний представник порошкових напоїв і добавок, приготованих за технологією матча - протертих на кам'яних жорнах до стану пудри плодів, квітів, листя та ягід. Він виготовляється з дбайливо висушених пелюсток Червоної троянди в Китаї. Матча має приємний насичений смак, що нагадує суміш полуниці, кавуна та ківі, а також фіолетовий колір та пряний аромат. Ви можете купити чай рожевий Матча 100 г для приготування напоїв, десертів і навіть косметичних засобів.
Рожева матча дає легке почуття насичення і містить велику кількість вітамінів і мінералів, серед яких залізо, магній, вітаміни групи В і С. Напій не має виражену тонізуючу або розслаблюючу дію, тому пити його можна в будь-який час доби - рано чи пізно ввечері.
Рожевий матча відрізняється від інших видів способом приготування. Класичний рецепт приготування зеленого матча передбачає заварювання на воді. Так само можна готувати блакитний матча. А ось рожевий – не можна. Вся справа в різниці молекулярної структури: м'якоть фрукта та лист або квітка по-різному розчиняються у воді. Рожевий матча, розчинений у воді, втрачає насиченість смаку та аромату. Тому ми рекомендуємо використовувати рожевий матча для приготування красивого і ніжного рожевого матча-лате.
На нашому сайті можна купити чай Матча рожевий 100 г оптом та в роздріб. На додачу до порошкового чаю рекомендуємо придбати молоко. Фруктовий смак рожевого матча найкраще поєднується з нежирним молоком – кокосовим, будь-яким горіховим, вівсяним чи коров'ячим з низьким % жирності. Рослинне молоко ви також знайдете в нашому асортименті. Купити недорого чай Матча рожевий 100 г у Києві та по Україні можна, оформивши замовлення на сайті або по телефону.
Рецепт рожевого матча-лате:
На приготування матча-лате з рожевим матча ви витратите не більше 5 хвилин та 4 інгредієнтів:
- 4 г рожевого матча - чайна ложка з гіркою,
- молоко – 100 мл,
- вода – 50 мл,
- цукор чи його замінник – 1 ст. ложка цукру, меду чи будь-якого солодкого натурального сиропу.
Приготування:
- Воду закип'ятіть і дайте охолонути 5-7 хвилин.
- Додайте до неї матча та змішайте за допомогою вінчика до повного розчинення.
- У високий стакан налийте підігріте або кип'ячене молоко, до нього додайте підсолоджувач і збивайте віночком, поки підсолоджувач не розчиниться, а на поверхні не з'явиться шапка піни.
- У молоко влийте матча, трохи змішайте вінчиком.
Готово!
Зверніть увагу, що для приготування необхідно мати електричний вінчик (капучинатор). Він збиває дуже швидко та інтенсивно, допомагає отримати правильну консистенцію молока та чаю, а значить і правильний смак напою.
Відгуків не знайдено